Integritetspolicy

Integritetspolicy

Med anledningen av dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018 vill vi informera om hur vi hanterar personuppgifter. Integritetsskydd är en fråga som prioriteras av oss. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar. Det innebär att vi ansvarar för hanteringen och behandlingen av personuppgifter enligt nedan.

.

Insamlad data

Personuppgifter som vi samlar in är de som man frivilligt tillhandahåller till oss när man till exempel blir kund hos oss, väljer att prenumerera på nyhetsbrev med mera, kommunicera med oss via e-post eller andra kanaler där man registrerar sig. Behandling av personuppgifter sker på basis av att det är nödvändigt för att vi ska kunna fullgöra våra kundavtal. Vi säljer inte, distribuerar eller på annat sätt gör personuppgifter tillgängliga för tredje part.

.

Lagring

Personuppgifter sparas för angivna ändamål under pågående kundrelationer. Vi behandlar alltid personuppgifter i den utsträckning och under den tid vi är skyldiga att göra det enligt lag.

.

Val och rättigheter

Man kan när man vill höra av sig med sina frågor och funderingar. Man har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar. Man har rätt att få felaktiga personuppgifter korrigerade och raderade om till exempel personuppgifterna inte längre är nödvändiga för att uppfylla det ändamål för vilka de samlades in eller om personuppgifterna behandlats på ett felaktigt sätt.

.

Skydd och säkerhet

Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter. Vi granskar regelbundet våra rutiner för att säkerställa att våra system är säkrade och skyddade.

.

Om man har synpunkter på vår behandling av personuppgifter är man välkommen att kontakta oss.

.

Kontakta oss

Alla rättigheter reserverade Städtjänst Westlund AB © 2024
CookiesSidkarta • Webb: Precis Reklam i Yodo CMS

Om cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa används till och hur cookies kan undvikas. Vår webbplats är skapad med publiceringssystemet Yodo, och använder sig av så kallade "tillfälliga cookies" eller "session-cookies" som lagras tillfälligt och försvinner när du stänger ned din webbläsare.

Ifall du loggar in till vår webbplats, så används även så kallade "varaktiga cookies", som sparas på din dator i upp till trettio dagar, eller tills dess att du själv raderar dem. En varaktig cookie används också för att komma ihåg ifall du valt att stänga den ruta som informerar om att cookies används på webbplatsen.

Cookies används dels för att optimera webbplatsens funktion och anpassa den efter dina önskemål, dels för att kunna analysera statistik så att vi kan göra webbplatsen bättre för dig som besökare och kund. Webbplatsens funktionalitet är dock ofta, till viss del, beroende av tillfälliga cookies (exempelvis för att du ska kunna lägga artiklar i varukorgen, genomföra köp, för att du ska kunna hålla dig inloggad, eller för att förhindra spam i kontaktformulär).

Om du vill undvika cookies kan du konfigurera din webbläsare så att cookiefilerna inte laddas ner i din dator. Tillfälliga cookies är, som ovan framgått, dock nödvändiga för att navigera på vår webbplats.

Den data som lagras i våra cookies används endast för att rent tekniskt kunna möjliggöra användandet av våra tjänster. Vi sparar ingen personlig information i cookies på besökarens dator.

Utöver våra egna cookies så kan förstapartscookies från Google Analytics 4 (i enlighet med rådande GDPR-lagar) förekomma. Detta för att spara besöksstatistik, i syfte att kunna optimera vår webbplats och närvaro på nätet.

Ja eller Nej till cookies?

Du kan själv acceptera att ta emot cookies eller inte. Webbläsare som Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome och Opera tar emot cookies automatiskt, men du kan ändra dina personliga inställningar så att du inte accepterar Cookies. Om du väljer att stänga av möjligheten att ta emot cookies så kommer många webbplatser inte kunna ses eller utnyttjas maximalt.

Hur stoppar jag cookies?

Din webbläsare ger dig möjlighet att blockera cookies. Olika webbläsare och versioner av webbläsare fungerar på olika sätt, och kan skija sig åt i hur man ändrar dessa inställningar. Nedan finns länkar till instruktioner för några av de vanligaste webbläsarna:

Har du vidare funderingar kring hur cookies används på vår webbplats, vänligen kontakta oss!

Stäng

Denna webbplats använder cookies
Vi använder endast cookies i enlighet med rådande GDPR-lagstiftning för funktion och bästa möjliga upplevelse för den här webbplatsen.
Du behöver godkänna detta som besökare - Läs mer här »

Acceptera alla Endast nödvändiga